Máme nejlepší Next Generation Firewall na světě a málokdo to ví!

Forcepoint Next Generation Firewall (NGFW) je unikátní řešení pro zabezpečení síťové komunikace pro organizace, které potřebují účinně, s vysokou mírou dostupnosti a bezpečnosti, chránit svá datová centra, pobočky a přístupy k aplikacím či cloudu při vynaložení přiměřených nákladů na vlastnictví (Fair TCO).

NAHRAĎTE MPLS
A JDĚTE PŘÍMO DO CLOUDU

Využijte SD-WAN a širokopásmové propojení přímo do cloudu na svých pobočkách či obchodech. Díky Forcepoint NGFW zvýšíte výkon i odolnost, aniž byste obětovali zabezpečení.

ZASTAVTE ÚNIKY,
KTERÉ OBCHÁZÍ VAŠE IPS

Chraňte svou síť před zneužitím a malwarem - dokonce i takovými, které jsou maskované pomocí AET a které projdou přes většinu bran firewallů nové generace.

REAGUJTE NA INCIDENTY BĚHEM MINUT,
NE HODIN

Mějte okamžitý vhled a pochopení pro dění ve vaší síti prostřednictvím interaktivního vizuálního rozhraní. Aktualizujte pravidla a zásady pro stovky fyzických i virtuálních míst po celém světě jediným kliknutím.

DEŠIFRUJTE PROVOZ S OHLEDEM
NA SOUKROMÍ

Kontrolujte útoky a úniky dat schované v šifrovaném provozu SSL/TLS, aniž byste narušili soukromí uživatelů.

ZABEZPEČTE SVÁ DATA ČI INFRASTRUKTURU V CLOUDU

Zabezpečte cloudové služby a prostředí s využitím prostředků v AWS, Azure nebo VMware. Segmentujte a spravujte virtuální NGFW a IPS stejným způsobem jako fyzická zařízení.

OVLÁDEJTE PŘÍSTUP K WEBOVÉMU
OBSAHU

Omezte přístup uživatelů na celé kategorie webů, které obsahují nevhodný nebo nebezpečný obsah, pomocí chytrého URL filtrování.

CHRAŇTE CO NEJPŘÍSNĚJI TA NEJDŮLEŽITĚJŠÍ DATA

Chraňte své nejcitlivější a nejdůležitější sítě a aplikace pomocí technologie Sidewinder Proxy Firewall, na kterou spoléhají agentury, vlády a armády světových velmocí.

ZÍSKEJTE KONTROLU NAD VYUŽÍVANÝMI APLIKACEMI

Rozpoznejte riziko spojené s neschválenými cloudovými aplikacemi, abyste mohli uživatele přesměrovat na vhodnější aplikace nebo je úplně zablokovat.

SD-WAN A NGFW
VE VLASTNICTVÍ NEBO JAKO SLUŽBA

Rozhodněte se, zda se o svou bezpečnostní infrastrukturu chcete starat sami, nebo si ji kupte jako službu (SECaaS).

UŠETŘETE ČAS A SNIŽTE POČET KYBERNETICKÝCH ÚTOKŮ

NGFW ZABEZPEČENÍ A SD-WAN KONEKTIVITA PRO MALÉ I VELKÉ PODNIKY S ŘADOU POBOČEK

Zařízení vhodná pro každé prostředí

Široká produktová škála zařízení umožňuje vybrat odpovídající typ tak, aby byl zajištěň požadovaný výkon i s ohledem na umístění s nejlepším TCO. Zásuvné karty umožňují snadné přizpůsobení síťové infrastruktuře.

Zaměřeno na koncového uživatele

Zásady přístupu výslovně povolují nebo zakazují konkrétní aplikace či přístup k datům nebo systému na základě splnění požadovaných bezpečnostních standardů podle typu zařízení či uživatele.

Vícelinkové připojení pro SD-WAN

Širokopásmové, bezdrátové a vyhrazené linky lze centrálně nasadit a spravovat, což poskytuje úplnou kontrolu nad tím, jaký provoz probíhá přes každé spojení, včetně automatického převzetí služeb při selhání.

Interaktivní viditelnost 360°

Grafické zobrazení a vizualizace síťových aktivit jdou za rámec běžných reportů a umožňují administrátorům reagovat na aktuální dění a incidenty daleko rychleji.

Vysoká dostupnost a škálovatelnost výkonu dle potřeby

Technologie Forcepoint umožňuje kombinovat až 16 různorodých zařízení v Active-Active clusteru a tím zvyšovat propustnost dle aktuálních požadavků. Unikátní je i schopnost aktualizace jednotlivých nodů clusteru bez ztráty jediného paketu.

Automatizované aktualizace bez výpadků

Změny politik a aktualizace softwaru lze provádět na stovkách firewallových bran a zařízení IPS po celém světě, a to během několika minut, ne hodin či dnů, navíc bez nutnosti výpadků a servisních oken.

Vzdálená izolace prohlížeče a anti-malware sandboxing

Forcepoint Remote Browser Isolation a Advanced Malware Detection blokují dříve nezjistitelný malware či hrozby nulového dne a další útoky dříve, než dojde ke ztrátě citlivých dat nebo poškození systémů.

Standardizace virtuální a fyzické bezpečnosti

Díky technologii Forcepoint NGFW jste schopni standardizovat vaši bezpečnost, ať už se jedná o fyzické či virtuální appliance ve vaší infrastruktuře či cloudu (VMware, Azure, AWS), vše s jednotným managementem.

Nejlépe hodnocená obrana proti únikům

Vícevrstvá kontrola toku dat zabraňuje pokročilým útokům, které tradiční kontrola paketů nedokáže detekovat. 100% ochranu proti AET prokazují i nezávislé testy NSS Labs.

Integrované NGFW, VPN, PROXY a další

Bezkonkurenční zabezpečení je standardem - od špičkového firewallu nové generace a IPS až po rychlé nastavení VPN a granulární dešifrování, ale i jedinečnou technologii proxy Sidewinder.

Centralizovaná správa

Jednotná centralizovaná správa až 2000 fyzických, virtuálních i cloudových clusterů včetně zajištění vysoké flexibility a dostupnosti i v náročných provozech.

Certifikace

Forcepoint NGFW jsou důkladně testovány, aby vyhovovaly hlavním průmyslovým a vládním certifikačním požadavkům (ANSSI, CSfC, FIPS, Common Criteria, DoDIN APL).

Ať už aktuálně řešíte výměnu systému pro zabezpečení dat nebo si jen nejste jisti, zda váš současný systém splňuje všechny vaše požadavky, rádi vám poskytneme bezplatnou konzultaci a analýzu, případně zajistíme demo verzi k vyzkoušení ve vašem provozu.

Kontaktujte nás pomocí formuláře níže nebo se můžete obrátit na naše specialisty přímo na email obchod@m-com.cz.

Přesunout se na začátek