Společnost Veritas vznikla odštěpením od společnonsti Symantec a od roku 2016 samostatně působí na trhu v oblast komplexní správy firemích dat a jejich dostupnosti a ochrany. Veritas je dlouhododbě lídr v oblasti zálohování, archivace i vysoké dostupnosti či vyhledávání a analýzy dat.

Filozofie společnosti se opírá o motto „Informace je důležitější nežli infrastruktura“.

Veritas nabízí komplexní řešení, které zákazníkům umožňuje velkou míru hardwarové nezávislosti. Zákazník se tak nemusí nechat svazovat či omezovat jedním produktem či výrobcem, ale může se svobodně rozhodnout na základě svých potřeb a požadavků na dostupnost klíčových služeb.

PRODUKTY VERITAS NABÍZÍ:
  • Enterprise řešení pro zálohování a obnovu data a celých infrastruktur a dat v/do Cloudu ( Veritas NetBackup software, Netbackup Appliance a NetBackup CloudCatalyst).
  • Řešení pro softwarově definované storage a vysokou dostupnost dat, aplikací i celých infrastruktur (Veritas InfoScale, Resiliency Platform, InfoScale Operations Manager).
  • Systém pro dlouhodobé ukládání dat (Veritas Access, Access Appliance).
  • Postředky pro zálohování a obnovu malých infrastruktur, jednotlivých serverů a pracovních stanic (BackupExec, Veritas DLO, Veritas System Recovery).
  • Systémy pro journalování mailové komunikace, archivaci dat na souborových systémech nebo mailových serverech včetně eDiscovery (Veritas EnterpriseVault).
Přesunout se na začátek